Jon Amtrup

Fødested: Fredrikstad | Bosted: Bærum
Jeg har vært journalist siden jeg sluttet å gå med avisen, og de siste årene har jeg skrevet og bidratt til åtte bøker. Flere bøker er på vei. Statsvitenskap, sosiologi, øststatkunnskap og journalistikk er den faglige og allsidige kunnskapen jeg...

Jeg har vært journalist siden jeg sluttet å gå med avisen, og de siste årene har jeg skrevet og bidratt til åtte bøker. Flere bøker er på vei.
Statsvitenskap, sosiologi, øststatkunnskap og journalistikk er den faglige og allsidige kunnskapen jeg bringer med meg. Erfaringen fra journalistikken, og senere kommunikasjonsarbeid, har gitt meg kunnskap over et vidt felt. Så lenge det er en historie å formidle og en deadline i sikte er jeg interessert.
Interessen for seiling og eventyr har gitt meg mye i form av muligheten til å skrive flere sakprosabøker innen tema. Den autoriserte biografien “Kong Harald V – seileren som ble en av gutta” er en av de foreløpige høydepunktene.

Følg Jon Amtrup i sosiale medier!

Utgivelser

Norskekysten - hvordan og hvorfor seile verdens vakreste kyst (2014)

Norge har verdens vakreste kystlinje og alle bør seile den minst en gang i livet. Helst to. Kanskje tre. Norskekysten fortjener en bok for turseilerne. Norske kystperler – hvordan og hvorfor seile verden vakreste kyst...
Sjanger: Dokumentar Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok