Karin Kolås

Fødested: Bergen | Bosted: Ørsta
Jeg liker å jobbe med digital mediedesign og produksjon av digitale læringsressurser. Har hatt oppdrag med bokdesign, illustrasjoner, logodesign, webdesign, foto og bildebehandling. Mer info: kolasmediedesign.no Har produsert og publisert barneboka Anes veg (nynorsk), både i papirformat og som e-bok...

Jeg liker å jobbe med digital mediedesign og produksjon av digitale læringsressurser. Har hatt oppdrag med bokdesign, illustrasjoner, logodesign, webdesign, foto og bildebehandling.

Mer info: kolasmediedesign.no

Har produsert og publisert barneboka Anes veg (nynorsk), både i papirformat og som e-bok med lyd og animasjoner. E-boka finnes også på bokmål (Anes vei) og på Engelsk (Hope´s Path). E-bøkene finnes på Apple Books, og kan leses på iPad eller Mac.

Har lektorutdanning med Master i Pedagogiske Tekster, og har mange års erfaring med pedagogisk arbeid. Fra tidligere har jeg utdanning innen Foto og Digital Mediedesign.

Jeg har for tiden et toåring engasjement som Høgskolelektor ved Høgskulen i Volda. Her jobber jeg med utvikling av emner, leksjoner, undervisning og veiledning innen profesjonsfaglig digital kompetanse, ved Seksjon for Digital kompetanse i læring (DKL).

Følg Karin Kolås i sosiale medier!

Utgivelser

Anes veg (2017)

Tankane om skulen og dei ekle jentene i klassen er langt vekke etter at Ane oppdagar ein ny veg. Dette er ei håpefull og vakker forteljing om det vanskelege temaet mobbing. Vi følger Ane på...
Sjanger: Barnebøker Språk: Norsk nynorsk Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Ane uten filter

Ane uten filter er en oppfølger til Anes vei, og passer for barn og unge i skolealder. Fortelling handler om Anes sosiale utfordringer, og ønsket om å passe inn og bli akseptert. Den handler om...

Ane uten filter er en oppfølger til Anes vei, og passer for barn og unge i skolealder. Fortelling handler om Anes sosiale utfordringer, og ønsket om å passe inn og bli akseptert. Den handler om utestenging, ensomhet og depresjon, og om følgene av dette og kampen for å finne meningen med livet, uten nære venner og i en skolehverdag fylt av krav og kaos.

Boka kommer ut som e-bok.

Se mindre
Sjanger: Barnebøker