Karl Otto Vibran

Fødested: Kristiansand | Bosted: Holmesund
Jeg er født på 1950-tallet, og venter på at manuset skal sendes i trykken. Det vil trolig skje tidlig i neste uke. Boka forteller en historie fra 1960-tallet. Jeg er utdannet cand. polit. med tilleggsfag fra NTH. Bor på sørlandet...

Jeg er født på 1950-tallet, og venter på at manuset skal sendes i trykken. Det vil trolig skje tidlig i neste uke. Boka forteller en historie fra 1960-tallet. Jeg er utdannet cand. polit. med tilleggsfag fra NTH. Bor på sørlandet med kone og tre barn. Jeg har jobbet mesteparten av arbeidslivet mitt i energibransjen. Fortellingen jeg har jobbet med i mange år har blitt til et manus som jeg håper å få publisert nå i juli. Boka har tittelen “Nr. 27.” Det var nummeret hovedpersonen fikk da han ble skrevet inn på Radiumhospitalet med kreftdiagnose. Manuset omhandler den dramatiske situasjonen gutten og familien hans gikk igjennom, da Radiumhospitalet etter 30-40 resultatløse betatronbehandlinger la epikrisen hans i sykehusets “dødsbunke”.

Jeg har også flere fortellinger i emning, men det er nødvendig for meg å få ut denne først.

Følg Karl Otto Vibran i sosiale medier!

Utgivelser

Nr. 27 (2020)

Totto er 11 år og fra Vormedal. På våren, like før 17. mai, får han voldsomme magesmerter. Han blir innlagt på Haugesund sykehus. Derfra blir han sendt videre til Oslo og skrevet inn som pasient...
Sjanger: Romaner Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok