Karl Otto Vibran

Fødested: Kristiansand | Bosted: Holmesund
Jeg er født på 1950-tallet, og skriver nå på en historie fra 1960-tallet. Jeg er utdannet cand. polit. med tilleggsfag fra NTH. Bor på sørlandet med kone og tre barn. Jeg har jobbet mesteparten av arbeidslivet mitt i energibransjen. Fortellingen...

Jeg er født på 1950-tallet, og skriver nå på en historie fra 1960-tallet. Jeg er utdannet cand. polit. med tilleggsfag fra NTH. Bor på sørlandet med kone og tre barn. Jeg har jobbet mesteparten av arbeidslivet mitt i energibransjen. Fortellingen jeg har jobbet med i mange år har blitt til et manus som jeg håper å få publisert i år. Det har foreløpig tittel “nr. 27.” Det var nummeret jeg fikk da jeg som 11-åring ble skrevet inn på Radiumhospitalet. Manuset omhandler den dramatiske situasjonen undertegnede og familien min gikk igjennom da Radiumhospitalet etter 30 resultatløse betatronbehandlinger la epikrisen min i sykehusets “dødsbunke”.

Jeg har også flere historier inne, men det er nødvendig for meg å få ut denne først.

Følg Karl Otto Vibran i sosiale medier!

Bøker under arbeid

Nr. 27

Fortellingen jeg har jobbet med i mange år har blitt til et manus som jeg håper å få publisert I 2019. Det har foreløpig tittel "nr. 27." Det var nummeret jeg fikk da jeg som...

Fortellingen jeg har jobbet med i mange år har blitt til et manus som jeg håper å få publisert I 2019. Det har foreløpig tittel “nr. 27.” Det var nummeret jeg fikk da jeg som 11-åring ble skrevet inn på Radiumhospitalet. Manuset er basert på den dramatiske situasjonen undertegnede og min familie gjennomgikk i forbindelse med min kreftsykdom.
Boka skildrer kampen som pasienten Totto og faren Otto førte mot sykdommen, mot steile fageksperter på Radiumhospitalet og mot tiden. Da Totto brått ble utskrevet fra Radiumhospitalet med prognose på kun to til seks måneder igjen å leve, var gode råd dyre. Otto allierte seg med doktor Lorentz Nitter og andre dissentere på Radiumhospitalet for å kunne realisere den drømmen han hadde hatt like før sønnen fikk kreftdiagnosen.

Se mindre
Sjanger: Romaner