Kim R. Mikkelsen

Fødested: Harstad | Bosted: Bergen
Jeg er 39 år fra Harstad. Bodd i Bergen de siste 17 årene. Min debut roman "Med klokken skal vondt fordrives" ble jeg endelig ferdig med på nyåret 2017, som har surret og irritert meg at jeg aldri ble ferdig...

Jeg er 39 år fra Harstad. Bodd i Bergen de siste 17 årene. Min debut roman “Med klokken skal vondt fordrives” ble jeg endelig ferdig med på nyåret 2017, som har surret og irritert meg at jeg aldri ble ferdig med når jeg startet å skrive på den på begynnelsen av 2000-tallet.
Jeg etablerte Valhall Forlag ca. feb. 2017.
Akkurat nå er det skriving som gjelder, og har mange planer. Blant annet å skrive en trilogi i sjangeren fantasy/scifi. Det vil også bli en oppfølger av “Med klokken skal vondt fordrives”.

Følg Kim R. Mikkelsen i sosiale medier!