Kjell H Mære

Fødested: Sparbu | Bosted: Fagernes
Kjell H. Mære er født i 1961 i Sparbu, og det voksne livet har vært fylt med skriving. Helt siden 1981, faktisk. Journalistgjerningen har foregått mange steder i landet. Oslo, Sogn, Inderøy, Vinstra og i Valdres. De siste årene er...

Kjell H. Mære er født i 1961 i Sparbu, og det voksne livet har vært fylt med skriving. Helt siden 1981, faktisk. Journalistgjerningen har foregått mange steder i landet. Oslo, Sogn, Inderøy, Vinstra og i Valdres. De siste årene er viet til fiksjonsskriving.
Det har så langt blitt til fire bøker og en rekke noveller. Av en eller annen grunn er det krim og thrillere som passer best for mitt uttrykk.
Jeg debuterte i 2007 med «En til evigheten» som fikk mange godord fra både lesere og anmeldere. Året etter kom «Fra Helvete og ned», og i 2009 ble «Joker til høyre» lansert. Og i 2017 kom thrilleren «Seleksjon» til overflaten gjennom et herlig forfattersamarbeid med min kjære venn Frode Skarstein.
Novellene har vært publisert her og der; ukeblad, aviser og påskeantologier.
Har du lyst til å lese noe av det jeg har skrevet, har du mulighet til å handle her. Ellers kan du sjekke om de finnes på et bibliotek eller bokhandel nær deg. God fornøyelse.

Følg Kjell H Mære i sosiale medier!