Kristin Over-Rein

Fødested: Steinkjer | Bosted: Aurskog
Jeg er gründer av BoldBooks. Erfaring fra bokbransjen har jeg gjennom å ha drevet Arkania forlag siden 2004, og jobbet som forfatter i IT-forlaget DataPower Learning. Jeg er utdannet innen IT og sosiologi, med videreutdanning som nettredaktør. Jeg har vært...

Jeg er gründer av BoldBooks. Erfaring fra bokbransjen har jeg gjennom å ha drevet Arkania forlag siden 2004, og jobbet som forfatter i IT-forlaget DataPower Learning. Jeg er utdannet innen IT og sosiologi, med videreutdanning som nettredaktør. Jeg har vært oversetter og redaktør for andres bøker, og også utgitt et tidsskrift. Gi ut din egen e-bok er den første boka jeg har skrevet selv, og det var gjennom arbeidet med den jeg fikk ideen til BoldBooks.

Følg Kristin Over-Rein i sosiale medier!

Utgivelser

Gi ut din egen e-bok (2016)

Alt du trenger å vite om å gi ut profesjonelle bøker for det norske e-bokmarkedet. Boka tar for seg alle sider av utgivelsesprosessen – fra tilrettelegging og kvalitetssikring av manus til markedsføring og salg. Trinn-for-trinn...
Sjanger: Sakprosa Språk: Norsk bokmål Type: E-bok

Gi ut din egen e-bok (2016)

Alt du trenger å vite om å gi ut profesjonelle bøker for det norske e-bokmarkedet. Boka tar for seg alle sider av utgivelsesprosessen – fra tilrettelegging og kvalitetssikring av manus til markedsføring og salg. Trinn-for-trinn...
Sjanger: Sakprosa Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Kristintest 2

Hmmmm

Sjanger: Lyrikk

Kristin tester Forfatterreisen

Skal vi se da…

Sjanger: Dokumentar