Lars Erik Sira

Fødested: Oslo | Bosted: Melhus
Lars Erik Sira (f. 1975) sin store lidenskap er lange, langsomme sykkelturer. På begynnelsen av 2000-tallet oppdaget han gleden ved å sykle på tur. Siden har han vært på utallige sykkelturer, både korte og lange. Sommeren 2016 la han ut...

Lars Erik Sira (f. 1975) sin store lidenskap er lange, langsomme sykkelturer. På begynnelsen av 2000-tallet oppdaget han gleden ved å sykle på tur. Siden har han vært på utallige sykkelturer, både korte og lange.

Sommeren 2016 la han ut på sitt livs lengste tur: Norge rundt. 76 dager og 5360 kilometer etter avreise avsluttet han den begivenhetsrike reisen i Kirkenes.

Lars Erik har publisert mer enn 100 artikler om lange sykkelturer på sirasverden.no. Mer enn 15.000 besøkte bloggen hans i 2016. Han har også publisert reportasjer og artikler i sykkel- og friluftsmagasiner i mange år. I 2013 ga han ut sin første bok, Langt langsomt – På sykkeltur langs Kystriksveien.

Når Lars Erik ikke er på sykkeltur, trives han godt i A4-tilværelsen hjemme på Melhus sammen med kona, to barn og en katt.

Følg Lars Erik Sira i sosiale medier!

Utgivelser

Ute og sykler - Norge rundt på 76 dager (2017)

“Jeg drømte om en tur så lang at turlivet for en stund blei sjølve livet, en tur så lang at turhverdagens rutiner satt i kroppen, en tur så lang at jeg kunne se årstidene skifte....
Sjanger: Dokumentar Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok