Lars Michael Næss

Fødested: Oslo | Bosted: Nesodden
Jeg er født i 1947, og vokste opp i Oslo Sentrum. Slottsparken, Rådhusplassen, alle bryggene, Bygdøy og Nordmarka var min barndoms rike. Den gang parolen var «Ut og lek!» når vi barn viste tegn til å kjede oss og de...

Jeg er født i 1947, og vokste opp i Oslo Sentrum.
Slottsparken, Rådhusplassen, alle bryggene, Bygdøy og Nordmarka var min barndoms rike. Den gang parolen var «Ut og lek!» når vi barn viste tegn til å kjede oss og de voksne ville ha tid for seg selv. Den gang leken var fri og hvor det overalt var spennende ting å utforske for ivrige guttesjeler.

Kanskje har dette gitt meg en drift i retning av å gjøre meg mangslungne livserfaringer. Jeg er en typisk allrounder, kan litt om mye, eller som kona mi kaller meg: «Jack of all trades». Men jeg har utviklet en evne til å tenke dypt og grundig over hva jeg har opplevd, og se det i sammenheng med hva jeg snapper opp på ulikt vis. Fra en utstrakt lesning av bøker og fra alt som viser seg på en indre arena gjennom meditasjon og kontemplasjon.

Jeg ser det som en oppgave å bidra med noe nytt. Det er en veldig møysommelig prosess å finne ord som beskriver kompliserte tanker og opplevelser på en enkel måte. Noen temaer har jeg arbeidet med i flere tiår. Desto større er gleden når jeg klarer å finne de presise uttrykkene som skaper liv i teksten!

Følg Lars Michael Næss i sosiale medier!

Utgivelser

Vitnet - Samtaler om det åndelige i vår tid (2018)

TO MENNESKER MØTES TIL SAMTALER, hovedpersonen Lasse Tornquist og den 13 år eldre Hans Emil Brochmann. Hans har kreft og vet at han har kort tid igjen å leve. Rammen for samtalene er en stor,...
Sjanger: Kropp, sjel og sinn Språk: Norsk bokmål Type: E-bok

Vitnet - Samtaler om det åndelige i vår tid (2018)

TO MENNESKER MØTES TIL SAMTALER, hovedpersonen Lasse Tornquist og den 13 år eldre Hans Emil Brochmann. Hans har kreft og vet at han har kort tid igjen å leve. Rammen for samtalene er en stor,...
Sjanger: Kropp, sjel og sinn Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok