Borghild Fallberg

Omslagsdesign, Illustrasjon og grafikk, Ombrekking

Du må være innlogget for å kontakte Borghild

Tilgjengelighet

Borghild er tilgjengelig for oppdrag.

Om meg

Logg inn for å lese mer om Borghild

Timepris

450,-

Priseksempel

Prisene vil variere avhengig av type prosjekt, men her er noen veiledende eksempler. Omslagsdesign: 3000–12000 kr. Illustrasjoner og grafikk: 800–5000 kr per stykk. Ombrekking: baseres på sidepris eller fastpris etter avtale. Prisene er eks mva.

Omslag til salgs

  • Alle

  • Fagbøker

  • Romaner

Arbeidserfaring

Akademisk omslag for Cappelen Damm

Jag har designet flere akademiske omslag for Cappelen Damm, og her er et eksempel på det.

Se hele beskrivelsen

ABC Aktivitetshefte for Cappelen Damm

Her har jeg designet et aktivitetshefte, basert på boka “ABC for barske barn” av Anne Østgaard. Alle bokstavene i alfabetet har hvert sitt oppslag med en fargeleggingsillustrasjon (tegnet av Johan Reisang) og oppgaver tilhørende bokstaven. Jeg har satt opp materien fra bunnen av, jobbet med farger og utforming av oppgavene, og designet og illustrert diverse kryssord- og rebusoppgaver.

Se hele beskrivelsen

Grafisk design av quiz-hefte for Cappelen Damm

Quiz-heftet er for barn, og stiller spørsmål om ulike temaer innenfor dyreverdenen. Min oppgave var å designe layout, typografi og sette sammen illustrasjoner (hentet fra iStock) til å skape et spennende uttrykk for målgruppen. Prosjektet ga meg mye erfaring, men ble dessverre ubrukt.

Se hele beskrivelsen

Omslag for Cappelen Damm

Jeg har designet omslagene til to pocketbøker i en serie om vertshuset Rose Harbor, skrevet av Debbie Macomber. Designet følger et eksisterende seriepreg, og skal gjenspeilet romantikken, dramaet og følelsene som utspiller seg rundt vertshuset ved en liten havneby.

Se hele beskrivelsen