John Olav Oldertrøen

Redaktør, Manuskonsulent

Du må være innlogget for å kontakte John Olav

Tilgjengelighet

John Olav er tilgjengelig for oppdrag.

Sjanger

John Olav har mest erfaring med romaner, krim og spenning, sci-fi og fantasy, ungdomsbøker, kropp, sjel og sinn, hobbybøker og fagbøker.

Om meg

Logg inn for å lese mer om John Olav

Timepris

480,-

Priseksempel

Alternativt: 3600,- pluss moms per dag. Jeg synes at det er mest ryddig om du har forskjellig manuskonsulent og redaktør.

Arbeidserfaring

Når ingenting finnes

Jeg var redaktør og konsulent for thrilleren "Når ingenting finnes" av Riikard Sommer.

Se hele beskrivelsen

Stedfortrederen

Jeg har blant annet vært redaktør for fantasyromanen "Stedfortrederen" av Silje Regine Bråthen, oppfølgeren til debutromanen "Lysveven".

Se hele beskrivelsen

Østlendingen, Aftenposten, Bygg.no, Universitetsbiblioteket, Schibsted, Mestergruppen, Norsk institutt for Skog og landskap, NIBIO. Utgivelser: Isilds Vrede (2016), Belials Inferno (2017), Hels Nidinger (2018). Har vært konsulent på over 25 eksterne manus.

Jeg har jobbet som journalist og på desk i alt fra lokalaviser til fagpresse til riksmedia siden 1990. I flere av mine arbeidsforhold har jeg jobbet som redaktør. Jeg har vært konsulent for over 25 skjønnlitterære manus, og jeg har selv utgitt tre skjønnlitterær bøker (trilogi, du finner den på biblioteket). Jeg har hovedsakelig jobbet med manus innenfor krim/thriller og fantasy, men jeg er litterært altetende. Den gode fortellingen er ikke låst i sjanger, men vises i det litterære håndverket. Faglig bakgrunn: Hovedfag i sosialantropologi, med spesialisering i fysisk mediumisme.

Se hele beskrivelsen