Kristin Delås

Redaktør, Manuskonsulent

Du må være innlogget for å kontakte Kristin

Tilgjengelighet

Kristin er tilgjengelig for oppdrag.

Sjanger

Kristin har mest erfaring med romaner, krim og spenning, noveller, lyrikk og sakprosa.

Om meg

Logg inn for å lese mer om Kristin

Timepris

450,-

Priseksempel

Kortere manusuttalelse: Tilbakemelding på manus som er i en tidlig fase. Rapport på ca. 2-3 sider med vurdering av bokas potensial. Priseksempel: 3500,- eks. mva. for romanmanus på ca. 300 sider. Redaktørgjennomgang: Vurdering av manus hvor jeg gir konstruktiv respons og peker på styrker og svakheter med tanke på det som er mest aktuelt for din tekst (eks. dramaturgi, troverdighet, språk og stil, karakterskildring). Du får en rapport på ca. 5 sider + kommentarer direkte i manus. Priseksempel: 7000,- eks. mva. for romanmanus på omkring 300 sider. For nøyaktig pristilbud på ditt romanmanus - eller dikt, noveller, sakprosa, kortere eller lengre manus – ta kontakt. Manusutvikling: Jeg leser deler av din tekst og gir konkrete råd og tips om hvordan du kan jobbe videre. 450,- pr. time eks. mva. Registerarbeid: Jeg tar også oppdrag med å sette opp registre for fagbøker. Timepris: 350,- eks. mva.

Arbeidserfaring

Redaktør for "Mandagsengel" av Heidi Raae

Oppfølger til "Søndagsengel" og fortsettelsen på historien om Nina Lunde.

Se hele beskrivelsen

Redaktør for "Søndagsbitch" (nyutgivelse) av Heidie Raae

Underholdningsroman. "Søndagsbitch" handler om den single trettiåringen Nina Lunde som er på jakt etter drømmemannen. En historie full av humor og med et hint av alvor.

Se hele beskrivelsen

Redaktør for "Se deg over skuldra" av Ola Fadnes

Roman om Lisa og hennes nyfødte datter Anna og deres møte med barnevernet og barnevernsarbeideren Marius. En dramatisk historie som gir et sjeldent innblikk i et felt som forfatteren selv har lang erfaring fra.

Se hele beskrivelsen

Registerarbeid

Jeg har erfaring med å ordne og sette opp registre for fagbøker. Oppdrag med norske og oversatte bøker for Bazar og Cappelen Damm.

Se hele beskrivelsen

Redaktør for "Skyggebarn" av Eli Therese Gran

Forfatteren om boken: " I vårt samfunn/vår kultur er selvutvikling og identitetsbekreftelse en selvsagt del av det å vokse opp. Man skal bli noe, være et individ med rotfeste og ambisjoner for livet. Dette er en bok om å leve i skyggen av den identiteten man er født til, om å føle seg mistilpasset uansett hvor i verden man har havnet, hvilke relasjoner man prøver å danne og hvor hardt man prøver å tilpasse seg. Og å være takknemlig for det".

Se hele beskrivelsen

Redaktør for "Voksendommen"

Boken består av tretten samtaler mellom en psykolog og kvinner og menn på forskjellig alderstrinn i "voksendommen". Fra forordet til Audun Myskja: «Bente Egenberg viser hvordan et refleksjonsrom kan åpne nye muligheter; hvordan forskjellen mellom det å stå fast i et problem og det å finne løsninger ofte ikke er de store faktene eller himmelropende forandringer - snarere er det små justeringer og holdninger og handlinger som setter i gang nye bevegelser i sinnet og i livet".

Se hele beskrivelsen

Manuskonsulent for forlag

Har siden 2011 jobbet som manuskonsulent for ulike forlag. Oppdragsgivere: Aschehoug, Panta, Juritzen og Bazar. Vurdering av norske og engelske manus, hovedsakelig romaner (blant annet krim, spenning, underholdning, historiske romaner).

Se hele beskrivelsen

Manuskonsulent og redaktør for private kunder

Jeg har de siste par årene jobbet med redaktørgjennomgang/manusvurdering og manusutvikling for private kunder. Veileder og gir konkrete råd på veien mot utgivelse. Sjanger: skjønnlitteratur, romaner, noveller og lyrikk.

Se hele beskrivelsen

Flere leverandører