Kristin Granli

Omslagsdesign, Illustrasjon og grafikk

Du må være innlogget for å kontakte Kristin

Tilgjengelighet

Kristin er tilgjengelig for oppdrag.

Om meg

Logg inn for å lese mer om Kristin

Priseksempel

Illustrasjoner til bøker fra ca. kr 2000-10000 per stykk, alt etter størrelse, teknikk og kompleksitet. Omslagsdesign med typografi etter avtale, pris avhenger av kompleksitet. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud.

Omslag til salgs

Arbeidserfaring

Bokomslag til Grandma Gjertrud's Bedtime Stories.

Bokomslag og vignett (Bjelle). Bjellevignetten ble brukt bak på coveret og ved hvert kapittel inni boka. Forfatteren hadde mange ønsker og omslagsillustrasjonen er detaljert, med mange elementer med symbolverdi for hisorien i boka. Håndmalt og bearbeidet digitalt. Typografien er utformet for å fungere sammen med illustrasjonen. Totalpris: 12 000,- eks. mva.

Se hele beskrivelsen

Gullskatten på Runde. Kaleido småbøker,

Illustrasjoner fra en av Kaleido-småbøkene. Her et kart som viser funnstedet for gullskatten på Runde, samt hvordan kister med gull ble reddet fra det synkende skipet. Digital illustrasjon basert på håndtegnet strek. Photoshop og Illustrator.

Se hele beskrivelsen

Kaleido småbøker. Cappelen Damm undervisning.

En serie enkle tekster med tydelige illustrasjoner. Digital illustrasjon basert på håndtegnet strek, Illustrator og Photoshop.

Se hele beskrivelsen

Risholmen. Heddys hage.

Bok om Heddy Astrups rhododendronarboret Risholmen. For Astrup. Her en av mange rhododendronvignetter i akvarell som benyttes i boka. Detalj av forsatsmotiv skimtes såvidt. Pris for akvarellvignett fra ca 2500,-

Se hele beskrivelsen

Spillboka, spillbrett.

Spillbrett slanger og stiger. Digital illustrasjon (Illustrator) Håndtegnet og digitalisert tekst.

Se hele beskrivelsen

En lillebror til jul. Forsats

Mønster til forsats. Dekorative elementer som har tilknytning til handlingen i boka. Illustrator. Pris for forsatsmønster fra 4000,-

Se hele beskrivelsen

Plank, penger, politikk, forsats med kart.

Bok, Hans Rasmus Astrup. Kart og illustrasjoner til biografisk historisk bok. Her forsatsen som viser hvor Astrup levde og virket. Pennestrek og akvarell, håndteksting. Pris for kart fra 2000,- og oppover. Dette store kartet ligger på ca 7-8000,-

Se hele beskrivelsen

Plank, penger og politikk, vignett

Bok, Hans Rasmus Astrup. Kart og illustrasjoner til biografisk historisk bok. Her en vignett som viser de norsksvenske unionsflaggene (sildesalaten). Pennestrek og akvarell. Pris fra 1800,- og oppover, etter detaljgrad.

Se hele beskrivelsen

Plank, penger og politikk, kart.

Bok, Hans Rasmus Astrup. Kart og illustrasjoner til biografisk historisk bok. Her reiserute og første reise gjennom nordøstpassasjen. Akvarell, penn, håndtegnet tekst. Pris ca 5000,-

Se hele beskrivelsen

Julesangbok, På låven sitter nissen.

Julesangbok for Schibsted forlag. Jeg illustrerte alle sangene samt laget hele omslaget.

Se hele beskrivelsen

En lillebror til jul.

Julekalenderfortelling i 24 kapitler, Schibsted forlag. Forfatter: Lena Steimler. Akvarell. Jeg hadde ansvar for hele utformingen av boka, både illustrasjoner, omslag, typografi, sats, forsatspapir.

Se hele beskrivelsen

Laksen og løgnhalsen

Illustrert bok, Gyldendal. Jeg er illustratør på prosjektet. Forfatter Anne B. Ragde.

Se hele beskrivelsen

Spillboka

Eget bokprosjekt hos Schibsted forlag. Jeg er både forfatter og illustratør for dette prosjektet. 8 brettspill for barn, i bokformat. Omslag, bokdesign, håndtekstede titler og illustrerte spillbrett.

Se hele beskrivelsen