Du må være innlogget for å kontakte Lise

Tilgjengelighet

Lise er tilgjengelig for oppdrag.

Sjanger

Lise har mest erfaring med fagbøker, dokumentar og sakprosa.

Om meg

Logg inn for å lese mer om Lise

Timepris

650,-

Priseksempel

Jeg bruker gjennomsnittlig en time på gjennomgang av åtte-ti A4 sider (12 punkt Times New Roman, 1,5 linjeavstand). Det omfatter grundig manusgjennomgang med kommentarer og eventuelle endringsforslag. Vi kan gjerne møtes til en uforpliktende samtale, slik at jeg kan komme med prisoverslag. Jeg bor i Oslo, og vi kan møtes i sentrum.

Arbeidserfaring

Lahn-Johannessen teksttjeneste

For tiden jobber jeg som frilanser. Jeg bearbeider tekster for bedrifter og privatpersoner. Dette er tekster til sosiale medier, kronikker, informasjonsmateriell, bachelor- og masteroppgaver.

Se hele beskrivelsen

Lahn-Johannessen teksttjeneste

Enkeltpersonsforetak. Redaktørtjenester, tekstbearbeiding, manusarbeid.

Se hele beskrivelsen

Daglig leder, Kopinor Pensum

Kopinor Pensum var et datterselskap av Kopinor. Selskapet tilbød behovsopptrykk (Skaff/Pensumtjenesten) og leverte kompendietjenesten Bolk til UH-sektoren.

Se hele beskrivelsen

Seniorkonsulent, Kopinor

Jeg ga ledelsen råd om strategiske forhold knyttet til høyere utdanning. Jeg hadde tett oppfølging av forlagene som har avtaler med Kopinor.

Se hele beskrivelsen

Forlagsredaktør, Gyldendal Akademisk

I Gyldendal Akademisk var jeg redaktør for noen utgaver av Repeter! (sykepleie), prosjektmedarbeider for utviklingen av en portefølje til lærerutdanningene og manuskonsulent for flere utgivelser til allmennmarkedet.

Se hele beskrivelsen

Forlagsredaktør, Cappelen Damm Akademisk

Jeg var redaktør for fagbøker til profesjoner, universiteter og høgskoler. Her er noen av utgivelsene. Med åpne sanser. Barnet, læreren, naturen, Normalitet og avvik, Praktisk brukertesting, Formuesforvaltning, Teknologi og design i skolen, Matematikktalenter - hva med dem? Styrehåndboken

Se hele beskrivelsen

Forlagsredaktør, Gyldendal Undervisning

I Gyldendal Undervisning jobbet jeg med å utvikle to heldekkende læreverk til grunnskolen. Underveis 8-10 (historie, samfunnskunnskap og geografi) og Eureka! 8-10 (naturfag). Verkene omfattet nettressurser, bøker til elever, lærerveiledning og oppgavehefter.

Se hele beskrivelsen