Randi Brandvold Klemp

Omslagsdesign, Ombrekking

Du må være innlogget for å kontakte Randi Brandvold

Tilgjengelighet

Randi Brandvold er tilgjengelig for oppdrag.

Sjanger

Randi Brandvold har mest erfaring med romaner, krim og spenning, noveller, barnebøker, ungdomsbøker, kropp, sjel og sinn, hobbybøker, fagbøker, lyrikk, dokumentar, humor og sakprosa.

Om meg

Logg inn for å lese mer om Randi Brandvold

Timepris

650,-

Priseksempel

Omslags-design vil koste et sted mellom 6 000 og 12 000 kroner eks. mva. Ombrekking fra 45,- eks. til 200,- mva pr. side for avansert layout. Prisene varierer etter omfang, kompleksitet og forutsetninger. Kombinerte oppdrag; omslags-design, design/layout av innmat kan avtales for hvert enkelt oppdrag.

Omslag til salgs

  • Alle

  • Kropp, sjel og sinn

  • Ungdomsbøker

  • Romaner

  • Noveller

  • Fagbøker

  • Krim og spenning

Arbeidserfaring

Nye sukk. Samling aforismer av Gunnar Hauk Gjengset med illustrasjoner av Håkon Bleken

Design omslag og innmat, ombrekking, originalarbeid og klargjøring for trykk. GUNNAR HAUK GJENGSET: "Randi Brandvold Klemp har vært designer på min siste utgivelse Nye sukk med illustrasjoner av Håkon Bleken, på mitt Hauk Forlag AS. Dette arbeidet har nå pågått i et halvt år, til min udelte fordel som både aforistiker og forlegger. Dette er et arbeid som krever både digitalt og estetisk overblikk, som designeren på suveren måte demonstrerer at hun besitter. Samtidig skjøtter hun også de rent produksjonsmessige oppgaver på elegant og ansvarsfull måte: Hun sørger for både ombrekking og layout, samtidig som hun hele tiden foreslår de beste løsninger både når det gjelder format, oppsett og presentasjon av bilder og tekst. Og arbeidet foregår i en opplysende og informativ atmosfære, slik at en utgiver også lærer av den prosessen som ligger bak produksjonen av en både tiltalende og lesevennlig bok. Randi Brandvold Klemp har også det store administrative overblikket – er flink til å foreslå løsninger som best tjener produktet, og har samtidig full oversikt over alle berørte instanser, samt et elegant forhold til tider og frister. Dermed er Randi Brandvold Klemp en medarbeider man trygt kan stole på i en prosess der det kreves nettopp en trygg forankring i medarbeiders egne evner og kunnskaper for å levere det beste produktet i hvert enkelt prosjekt."

Se hele beskrivelsen

Farvel til krumkakene. Roman av Mona Helene Eidem

Design omslag og innmat, ombrekking, originalarbeid og klargjøring for trykk. MONA HELENE EIDEM «Det som kjennetegner Randis måte å arbeide på, er hennes evne til samarbeid, til å virkelig lytte til hva du som forfatter tenker og ønsker, og å lytte til selve innholdet i boka. Randi leste manuset, vi diskuterte, og Randi kom opp med flere forslag. Jeg ville ha et omslag som ikke sa for mye, og Randis evne til å bruke symbolikk i sitt arbeide, syns jeg kom fram på en flott måte. Det ble et omslag som virket varmt og samtidig litt mystisk. Jeg har fått mange tilbakemeldinger på det vakre omslaget, et omslag som trekker leselystne til seg. En annen ting som jeg vil fremheve i Randis måte å arbeide på, er hennes grundighet og punktlighet i forhold til avtaler. Dette er noe jeg har satt stor pris på. Jeg er svært fornøyd med det arbeidet Randi har levert, og håper vi kan samarbeide ved en annen anledning.»

Se hele beskrivelsen

Mine osteperler

Design omslag og innmat, ombrekking, originalarbeid og klargjøring for trykk. «MINE OSTEPERLER – Historier, meninger og fantastiske oster av rå melk» av Jan Peter Aursnes er en bok om nettopp oster av rå melk. Full av historier, oster, bilder, meninger og masse nyttig informasjon, skrevet av en som kan mye om oster, og liker å dele sin kunnskap. JAN PETER AURSNES «Jeg valgte Digel design for utforming og ombrekking av min bok «Mine osteperler». Det er en bok med mange bilder som krevde et rent og ryddig design. Randi Brandvold Klemp har designet en fantastisk bok. Hun er ryddig og klar, men også lyttende. Hun kan bøker, trykking og papir og hun holder seg til det avtalte budsjettet. Hun får mine beste anbefalinger.»

Se hele beskrivelsen

Sommeren 58

Roman av Annie Ernaux på oppdrag fra Mime Forlag. Omslagsdesign, layout og sats/ombrekking. THORUNN GULLAKSEN ENDRESON, MIME FORLAG «Randi hatt en rekke oppdrag for Mime Forlag i perioden 2016 til 2019. Hun har designet omslaget på våre to siste utgivelser, Neil Burtons og James Flewellens Vin og blindsmaking og Annie Ernaux’ Sommeren 58. Vi er svært fornøyde med disse omslagene, og mener at de bidrar til å øke oppmerksomheten rundt bøkene. Hun har også utført ombrekking på alle våre utgivelser i denne perioden. Disse oppdragene har hun utført på en svært tilfredsstillende måte. Randi er lett å samarbeide med, fleksibel, kreativ og leverer alltid uten forsinkelser. Ettersom vi ofte har levert manus senere enn avtalt og noen ganger bruker flere runder enn planlagt, er fleksibilitet svært viktig for oss. Vi setter også pris på hennes evne til å bidra med å se gode løsninger på tekstens visuelle side (sats og layout). Vi er svært fornøyd med jobben Digel har gjort for oss med ombrekking av bok. Randi har vært punktlig og klar i sin kommunikasjon, og er grundig og nøyaktig i arbeidet — uten at hun dermed har brukt uforholdsmessig mye tid. Etter denne første erfaringen har vi nå sendt flere oppdrag i Randis retning, noe vi trygt kan anbefale også til andre. Vi gir henne våre beste anbefalinger.»

Se hele beskrivelsen

Vin & Blindsmaking

En håndbok på over 430 sider av Neel Burton og James Flewellen. Som går i dybden og samtidig en oppslagsbok som kan tas med på vinsmakinger og vinturer. På oppdrag fra Mime Forlag. Omslagsdesign, layout og ombrekking.

Se hele beskrivelsen

Vitnet

Sakprosa av Lars Michael Næss. Omslagsdesign, ombrekking, originalarbeid og klargjøring for web og trykk. LARS MICHAEL NÆSS: «Randi fikk den vanskelige oppgaven å lage omslag til denne boken, med fortellergrep fra romanen og med mye biografi. Alt bundet sammen av samtaler mellom to personer i den hensikt å belyse åndelig-filosofiske temaer. Randi lykkes over all forventning. Omslaget som er softcover med klaffer, formidler kjernen i boken. Det er dessuten vakkert og gjennomført estetisk. Abstrakte tanker og forestillinger gis et symbolsk uttrykk som trekker leselystne til seg. Hun har også stått for ombrekking av manus og tilrettelegging i forhold til trykkeriet. Vi har hatt gode prosesser, og mine innspill er blitt tatt imot på en kreativ måte. Jeg gir henne mine beste anbefalinger.»

Se hele beskrivelsen

Markedsføring

Presentasjonsmateriell: "Bilder" (mockups) av bokomslag: forside med eller uten rygg, ev. for- og bakside i samme bilde, sett ovenfra, bunker med bøker, stående, liggende, flere muligheter. Priseksempel: 750,-

Se hele beskrivelsen

En hel verden forsvinner

Roman av indieforfatter Hege Haugvik. Design av omslag og tittelside. Originalarbeid og klargjøring for web og trykk. HEGE HAUGVIK, forfatter Randi har laget omslagsdesignen til romanen min «En hel verden forsvinner», og jeg er svært fornøyd med både samarbeid og resultat. Hun var lett å samarbeide med, overholdt tidsfrist, og leverte et arbeid som overgikk mine forventninger. Jeg anbefaler henne videre med glede.

Se hele beskrivelsen

Etterdønninger

Roman av indieforfatter Kirsten Møyner. Design av omslag og innmat, ombrekking og originalarbeid. KIRSTEN MØYNER, forfatter: Romanen «Etterdønninger» er min første bok. Jeg hadde ingen erfaring med å gi ut bøker, men forstod at utformingen av omslaget er viktig for å skape interesse for boka. Det var viktig for meg å ha et omslag som gjenspeilet bokas tema og appellerte til den aktuelle målgruppen. Jeg kikket på bøkene i min egen bokhylle, og forstod raskt at jeg trengte profesjonell hjelp til design. Takket være Boldbooks´ nettside fant jeg fram til Randi Brandvold Klemp. Jeg valgte henne fordi hun var profesjonell designer og fordi hun var spesielt opptatt av bruk av symbolikk for å kommunisere bokas innhold. Utformingen av omslaget var en hyggelig og kreativ prosess. Før vi signerte en kontrakt hadde vi hatt et personlig møte. Randi leste boka og fortalte om sine inntrykk samtidig som hun lyttet til hva som var viktig for meg å formidle. Randi påtok seg også å designe innmaten, og vi diskuterte oppsett på sidene, tekst-typer og linjeavstand. Jeg er veldig fornøyd med slutt resultatet. Omslaget er tiltalende med fargevalg og symbolikk som tilfører en ekstra dimensjon til boka. Jeg tror det er blitt en bok som man får lyst til å åpne og lese.

Se hele beskrivelsen

Kreative perler

Hobbybok - mer enn 50 perleprosjekter, fra enkle gaver til smykker, vesker og pyntegjenstander. På oppdrag fra Tun Forlag. Omslagsdesign norsk utgave. Innmat: typografivalg, ombrekking, originalarbeid, klargjøring for trykk. Fagkonsulent.

Se hele beskrivelsen

Kreative kort

Hobbybok - hvordan lage kort til alle anledninger. På oppdrag fra Tun Forlag. Omslagsdesign norsk utgave. Innmat: typografivalg, ombrekking, originalarbeid, klargjøring for trykk. Fagkonsulent.

Se hele beskrivelsen

104 sauser

Kokebok, Notabene Forlag. Design av omslag og innmat, ombrekking og originalarbeid. Til denne boken var jeg initiativtaker, satt sammen team av fotograf, kokk og språkvasker, prosjektstyring, billedmanér/fotoregi, design, valg av format og papir, ombrekking, originalarbeid og klargjøring for trykk.

Se hele beskrivelsen

Tradisjonsmat fra Hedmarken

«I Henriette Schønberg Erkens fotspor» Kokebok på oppdrag fra Tun Forlag Design, ombrekking, billedvalg, originalarbeid og klargjøring for trykk. 160 sider med innsamlede oppskrifter og historier fra Hedmarken midt på 1900-tallet, med ­studieplan og register. Hovedansvarlig for innsamling av oppskrifter har vært Karin Vatn og Ella Skjeseth, som har redigert og samlet inn ­materiell. Boken er ­utgitt i samarbeid med Hedmark Bondelag. Design, ombrekking, billedvalg, originalarbeid og klargjøring for trykk.

Se hele beskrivelsen