Du må være innlogget for å kontakte Randi Brandvold

Tilgjengelighet

Randi Brandvold er tilgjengelig for oppdrag.

Sjanger

Randi Brandvold har mest erfaring med romaner, krim og spenning, noveller, barnebøker, ungdomsbøker, kropp, sjel og sinn, hobbybøker, fagbøker, lyrikk, dokumentar, humor og sakprosa.

Om meg

Logg inn for å lese mer om Randi Brandvold

Timepris

550,-

Priseksempel

Omslags-design vil koste et sted mellom 5 000 og 12 000 kroner eks. mva. Ombrekking: fra 40,- eks. mva pr. side. Prisene varierer etter omfang, kompleksitet og forutsetninger. Kombinerte oppdrag; omslags-design, design/layout av innmat kan avtales for hvert enkelt oppdrag.

Omslag til salgs

  • Alle

  • Kropp, sjel og sinn

  • Ungdomsbøker

  • Romaner

  • Noveller

  • Fagbøker

  • Krim og spenning

Arbeidserfaring

Sommeren 58

Roman av Annie Ernaux på oppdrag fra Mime Forlag. Omslagsdesign, layout og sats/ombrekking.

Se hele beskrivelsen

Vin & Blindsmaking

En håndbok på over 430 sider av Neel Burton og James Flewellen. Som går i dybden og samtidig en oppslagsbok som kan tas med på vinsmakinger og vinturer. På oppdrag fra Mime Forlag. Omslagsdesign, layout og ombrekking.

Se hele beskrivelsen

Vitnet

Sakprosa av Lars Michael Næss. Omslagsdesign, ombrekking, originalarbeid og klargjøring for web og trykk. LARS MICHAEL NÆSS: «Randi fikk den vanskelige oppgaven å lage omslag til denne boken, med fortellergrep fra romanen og med mye biografi. Alt bundet sammen av samtaler mellom to personer i den hensikt å belyse åndelig-filosofiske temaer. Randi lykkes over all forventning. Omslaget som er softcover med klaffer, formidler kjernen i boken. Det er dessuten vakkert og gjennomført estetisk. Abstrakte tanker og forestillinger gis et symbolsk uttrykk som trekker leselystne til seg. Hun har også stått for ombrekking av manus og tilrettelegging i forhold til trykkeriet. Vi har hatt gode prosesser, og mine innspill er blitt tatt imot på en kreativ måte. Jeg gir henne mine beste anbefalinger.»

Se hele beskrivelsen

Markedsføring

Presentasjonsmateriell: "Bilder" (mockups) av bokomslag: forside med eller uten rygg, ev. for- og bakside i samme bilde, sett ovenfra, bunker med bøker, stående, liggende, flere muligheter. Priseksempel: 750,-

Se hele beskrivelsen

En hel verden forsvinner

Roman av indieforfatter Hege Haugvik. Design av omslag og tittelside. Originalarbeid og klargjøring for web og trykk. HEGE HAUGVIK, forfatter Randi har laget omslagsdesignen til romanen min «En hel verden forsvinner», og jeg er svært fornøyd med både samarbeid og resultat. Hun var lett å samarbeide med, overholdt tidsfrist, og leverte et arbeid som overgikk mine forventninger. Jeg anbefaler henne videre med glede.

Se hele beskrivelsen

Etterdønninger

Roman av indieforfatter Kirsten Møyner. Design av omslag og innmat, ombrekking og originalarbeid. KIRSTEN MØYNER, forfatter: Romanen «Etterdønninger» er min første bok. Jeg hadde ingen erfaring med å gi ut bøker, men forstod at utformingen av omslaget er viktig for å skape interesse for boka. Det var viktig for meg å ha et omslag som gjenspeilet bokas tema og appellerte til den aktuelle målgruppen. Jeg kikket på bøkene i min egen bokhylle, og forstod raskt at jeg trengte profesjonell hjelp til design. Takket være Boldbooks´ nettside fant jeg fram til Randi Brandvold Klemp. Jeg valgte henne fordi hun var profesjonell designer og fordi hun var spesielt opptatt av bruk av symbolikk for å kommunisere bokas innhold. Utformingen av omslaget var en hyggelig og kreativ prosess. Før vi signerte en kontrakt hadde vi hatt et personlig møte. Randi leste boka og fortalte om sine inntrykk samtidig som hun lyttet til hva som var viktig for meg å formidle. Randi påtok seg også å designe innmaten, og vi diskuterte oppsett på sidene, tekst-typer og linjeavstand. Jeg er veldig fornøyd med slutt resultatet. Omslaget er tiltalende med fargevalg og symbolikk som tilfører en ekstra dimensjon til boka. Jeg tror det er blitt en bok som man får lyst til å åpne og lese.

Se hele beskrivelsen

Kreative perler

Hobbybok - mer enn 50 perleprosjekter, fra enkle gaver til smykker, vesker og pyntegjenstander. På oppdrag fra Tun Forlag. Omslagsdesign norsk utgave. Innmat: typografivalg, ombrekking, originalarbeid, klargjøring for trykk. Fagkonsulent.

Se hele beskrivelsen

Kreative kort

Hobbybok - hvordan lage kort til alle anledninger. På oppdrag fra Tun Forlag. Omslagsdesign norsk utgave. Innmat: typografivalg, ombrekking, originalarbeid, klargjøring for trykk. Fagkonsulent.

Se hele beskrivelsen

104 sauser

Kokebok, Notabene Forlag. Design av omslag og innmat, ombrekking og originalarbeid. Til denne boken var jeg initiativtaker, satt sammen team av fotograf, kokk og språkvasker, prosjektstyring, billedmanér/fotoregi, design, valg av format og papir, ombrekking, originalarbeid og klargjøring for trykk.

Se hele beskrivelsen

Tradisjonsmat fra Hedmarken

«I Henriette Schønberg Erkens fotspor» Kokebok på oppdrag fra Tun Forlag Design, ombrekking, billedvalg, originalarbeid og klargjøring for trykk. 160 sider med innsamlede oppskrifter og historier fra Hedmarken midt på 1900-tallet, med ­studieplan og register. Hovedansvarlig for innsamling av oppskrifter har vært Karin Vatn og Ella Skjeseth, som har redigert og samlet inn ­materiell. Boken er ­utgitt i samarbeid med Hedmark Bondelag. Design, ombrekking, billedvalg, originalarbeid og klargjøring for trykk.

Se hele beskrivelsen