Lidenskapelig strikk – en strikkebok med kjappstrikket design, på tykke pinner

Strikkelyst og inspirasjon!

Ideen er enkel og genial: en strikkebok med kjappstrikket design, på tykke pinner. For travle folk i farta, som ønsker kortreist og miljøvennlig kvalitet. Det er allerede stor interesse i inn- og utland, og boken slippes 15. oktober. Her kan du bli litt bedre kjent med boka, og gründeren Tanja Therese Grønneberg.

Strikking er i vinden!

– Som aldri før. Spesielt strikk på tykke pinner; da folk i farta vil ha kjappstrikket og trendy design. Den store hemmeligheten er kombinasjonen av nyskapende design med så enkle oppskrifter at selv en nybegynner kan klare det.

Dette er oppskrifter som har truffet både det norske og danske folk som et tordenvær. På Strikkoteket har enkelte oppskrifter ligget på første plass over bestselgere i ukesvis. Etter etterspørsel fra utlandet oversettes nå alle oppskrifter til engelsk, og boken utkommer i oversatt versjon i løpet av det kommende halvåret.

En av landets mest etterspurte strikkere

Jeg strikket selv 70 gensere på bestilling for ett år siden, og jeg lærte mye om hva kresne kunder ville ha, både av garn, farger og design, forteller strikkeguru Tanja Therese Grønneberg. – Jeg ble raskt en av Norges mest etterspurte strikkere. I løpet av kort tid hadde jeg åtte strikkere på laget, etterspørselen var enorm, med kjendiser på kundelisten. Vi var Norges best betalte strikkere.

Slik oppstod ideen til bok. Hun kjente markedet og visste hva de ville ha. For ett år siden sa hun til seg selv: innen ett år skal jeg bli en av de fem mest populære designerne i Norge. Ifølge salgstall på oppskrifter, er hun der alt. Alle design har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier, folk klarer ikke å vente til boka kommer, og kjøper enkeltoppskrifter i mellomtiden.

Bok nummer to er allerede i gang. Hva er hemmeligheten?

Jeg bestreber alltid å bli best i det jeg virkelig går inn for, og dette har alltid vært min store lidenskap, jeg elsker det jeg gjør. Og tilbakemeldingene er motiverende, det er en stor glede for meg å ha klart å inspirere strikkeglade folk over hele landet, avslutter Grønneberg.

Drops design, garnsponsoren hennes, skal markedsføre boka på hjemmesiden deres, og de har forhandlere over hele verden. Så her er det bare å holde seg fast, for dette kommer til å gå unna! «Lidenskapelig strikk – på tykke pinner» slippes 15. oktober, og kan forhåndsbestilles i nettbokhandelen vår. Den kommer i et begrenset opplag, så det gjelder å være litt rask!