Lill Heidi Opsahl

Fødested: Lørenskog | Bosted: Nittedal
Jeg skriver på manus til en historisk roman hvor handlingen er lagt til nordisk middelalder. Jeg er utdannet kunsthistoriker fra Universitetet i Oslo med middelalderkunst, historie og Edvard Munch som spesialområder. Jeg har også studert idéhistorie, religionshistorie og latin. Jeg...

Jeg skriver på manus til en historisk roman hvor handlingen er lagt til nordisk middelalder. Jeg er utdannet kunsthistoriker fra Universitetet i Oslo med middelalderkunst, historie og Edvard Munch som spesialområder. Jeg har også studert idéhistorie, religionshistorie og latin.
Jeg er 48 år gammel og bor i Nittedal med mann, en datter og en snodig, svart katt.

Følg Lill Heidi Opsahl i sosiale medier!

Bøker under arbeid

Arbeidstittel “Glassdronningen”

Jeg skriver på manus til en historisk roman hvor handlingen er lagt til nordisk middelalder, fra 1298-1319.

Sjanger: Romaner