Luna Heby

Fødested: Oslo | Bosted: Rykkinn
Jeg vil skrive om håp, ekte vennskap, magi i hverdagen, og at mulighetene finnes i oss. Jeg vil skrive for barn og ungdom, men også for de som aldri vil bli voksne. Jeg vil male kreativitet og inspirasjon med tekst....

Jeg vil skrive om håp, ekte vennskap, magi i hverdagen, og at mulighetene finnes i oss. Jeg vil skrive for barn og ungdom, men også for de som aldri vil bli voksne. Jeg vil male kreativitet og inspirasjon med tekst. Jeg vil være sann. Tilstede, her, og nå. Jeg vil være med på å inspirere deg til å følge din drøm.

Min største drøm er å skrive bøker som bor i hjertene til folk.

Mitt navn er Victoria Luna Heby. Luna er mitt forfatternavn, og også mitt mellomnavn. Jeg er født i 1987, og har to barn. Jeg elsker å skrive fordi skriving alltid gir uante muligheter. Jeg kan skape alt med tekst.

Min første bok, “Portalen” i serien “Den nye tidsalderen” kom i mai 2020

Jeg har arbeidet med skriveverdenen som “Portalen” hører til i, i om lag 15 år.
Det har blitt mye prøving og feiling, men *endelig* kan jeg si meg fornøyd med hvordan jeg vil ha det. Jeg er kanskje både rotete og vimsete som person, men når det gjelder skriveverdenen jeg har skapt er jeg svært pedantisk!

Følg Luna Heby i sosiale medier!

Utgivelser

Portalen - den nye tidsalderen (2020)

Georg har mistet troen på fremtiden for menneskeheten, inntil han en dag får en portal slengt inn i garderobeskapet på rommet sitt av en gutt fra en annen planet. Stulf kommer fra Artania, som er...
Sjanger: Romaner Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Portalen

Det finnes en planet som lyser og glitrer i farger vi ikke engang kan forestille oss. Og den planeten får Georg en dag en portal til - fra sitt eget garderobeskap. Plutselig blir alt snudd...

Det finnes en planet som lyser og glitrer i farger vi ikke engang kan forestille oss. Og den planeten får Georg en dag en portal til – fra sitt eget garderobeskap.

Plutselig blir alt snudd på hodet: Georg blir uoffisiell kontaktperson mellom Jorden og Artania, og lærer at et helt galaktisk samfunn svever over hodet på oss med raser langt mer avanserte enn vår egen.
Han lærer at UFO har vært sannhet i lang tid, og at Jorden er med på et stort og spennende evolusjonsprogram.
Teknologien som kan hindre både sult og katastrofer er en hårsbredd unna – om vi tilegner oss den rette bevisstheten.

Men det er ikke alle som ønsker at menneskeheten skal komme dit, og Georg oppdager snart at han er i fare. Stor fare.

Se mindre
Sjanger: Sci-fi og fantasy