Magda Greta Lervik

Fødested: Sømna | Bosted: Steinkjer
Jeg har skrevet en bok om våre 8 år som seilende vertsskap på katamaranen Queen of Hearts i Karibia, min mann som skipper og jeg som kokk. I tekst og bilder forteller jeg litt om våre opplevelser, både på sjø...

Jeg har skrevet en bok om våre 8 år som seilende vertsskap på katamaranen Queen of Hearts i Karibia, min mann som skipper og jeg som kokk. I tekst og bilder forteller jeg litt om våre opplevelser, både på sjø og land. Den beskriver våre inntrykk av folk vi møtte og øyer vi besøkte.

Følg Magda Greta Lervik i sosiale medier!

Utgivelser

Karibia – slik jeg opplevde det (2017)

Jeg har skrevet en bok om våre 8 år som seilende vertsskap på katamaranen Queen of Hearts i Karibia, min mann som skipper og jeg som kokk. I tekst og bilder forteller jeg litt om...
Sjanger: Dokumentar Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Karibia-slik jeg opplevde det

Reisebeskrivelse etter 8år som seilende guider i Karibia, min mann som skipper og jeg som kokk. Båten var en 44 fot katamaran med navnet Queen of Hearts. Vi hadde med gjester på 10 dagers opplevelses-turer...

Reisebeskrivelse etter 8år som seilende guider i Karibia, min mann som skipper og jeg som kokk. Båten var en 44 fot katamaran med navnet Queen of Hearts. Vi hadde med gjester på 10 dagers opplevelses-turer mellom de forskjellige øyene- og ble godt kjent med folk og kultur.

Se mindre
Sjanger: Dokumentar