Maria Nathalie Thomas

Fødested: Bærum | Bosted: Oslo
Hei, dere! Jeg skriver på min første bok nå, en memoar om en historie - min sanne historie - som ikke har det hyggeligste utgangspunktet. Jeg har mange tanker og opplevelser rundt det jeg har opplevd både i rollen som...

Hei, dere!
Jeg skriver på min første bok nå, en memoar om en historie – min sanne historie – som ikke har det hyggeligste utgangspunktet. Jeg har mange tanker og opplevelser rundt det jeg har opplevd både i rollen som bl a offer, familiemor, venninne, arbeidstaker og pasient. Opplevelser som jeg tror andre kan ha nytte av å lese. Jeg ønsker at historien skal komme ut. Den skal ikke ties ihjel lenger.
Jeg ønsker også å formidle mine opplevelser og hvordan jeg på min måte har kommet meg styrket ut av den vanskelige tiden ved bruk av naturlige, medisinfrie metoder.
På veien har jeg blitt veldig opptatt av naturlig skjønnhet og det mer spirituelle. Jeg tror på skjønnhet innenfra og ut, og jeg vil formidle og lære bort alt det fantastiske hver og en av oss kan oppnå ved å finne metoder som passer for en selv. Positive tanker, takknemlighet, riktig kosthold, riktig trening og mye mer som går langt videre enn dette. Jeg gleder meg til å dele videre i bokform!

Følg Maria Nathalie Thomas i sosiale medier!

Bøker under arbeid

Den sanne historien

En sann historie om overgrep i barnealder og hvordan det har preget livet etterpå – på godt og vondt.

Sjanger: Kropp, sjel og sinn