Marianne Hammersberg-Jensen

Fødested: Arendal | Bosted: Arendal
Jeg er 31 år, og bor i Nordens Venezia (Arendal). I løpet av våren/tidlig sommer 2019, gir jeg ut min første bok; Heksa Valentina vil ha en venn. Boken er illustrert med vakre illustrasjoner av designeren, Maria Gamst, og passer...

Jeg er 31 år, og bor i Nordens Venezia (Arendal). I løpet av våren/tidlig sommer 2019, gir jeg ut min første bok; Heksa Valentina vil ha en venn. Boken er illustrert med vakre illustrasjoner av designeren, Maria Gamst, og passer fint til høytlesning for barn i alderen 3-6 år. Jeg holder også på med andre prosjekter, blant annet et manus til en dramaserie, samt et par andre bokprosjekter.

Følg Marianne Hammersberg-Jensen i sosiale medier!

Utgivelser

Heksa Valentina vil ha en venn (2019)

De andre barna i barnehagen vil ikke leke med Valentina. Hun kler seg annerledes, og hun elsker å spise meitemark. Det de ikke vet, er at hun er en ekte heks. “Det er ikke karneval...
Sjanger: Barnebøker Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Heksa Valentina: Pepperkakehus-konkurransen

En julefortelling i 24 deler.

Sjanger: Barnebøker