10 mest leste saker i 2017

Trine Elverum, Andreas Christensen + ting du må huske når du skal gi ut din egen bok

Disse ti blogginnleggene på BoldBooks ble mest lest i 2017:

1Ukjent i Norge, stor på Amazon

Trønderen Andreas Christensen er en av få nordmenn som lever av forfatterskapet sitt. Her i Norge har nesten ingen hørt om han, men på Amazon selger bøkene i bøtter og spann.

2: 7 ting du må vite hvis du skal gi ut din egen bok

Vurderer du å gi ut din egen bok, men er usikker på om du skal ta spranget? Her er noen råd som kan gjøre beslutningen lettere.

3: Romantikk på klinikken

Serien Klinikken er en serieroman, med de klassiske ingrediensene romantikk, intriger, spenning og dramatikk. Forfatteren Trine Elverum jobber som psykologspesialist, og har nylig utgitt første bok i serien, Forelskelse og Begjær.

4: BoldBooks på 1-2-3

Hvordan går man fram for å gi ut en bok? På boldbooks.no finner du alle tjenestene du trenger for å utvikle, publisere og selge din egen bok.

5: En stor dag: Seminar og lansering av boldbooks.no!

Salen var full under fredagens indieforfatterseminar på Litteraturhuset, og det var en glede å telle ned sammen med seminardeltagerne for åpningen av boldbooks.no!

6: Først ut på BoldBooks

Har du noen gang lurt på hvordan det er å flytte til et annet land? Hege Haugvik har skrevet en roman om integrering og er først ut på BoldBooks med boklansering.

7Så mye koster det å gi ut en bok

Hvor mye koster det å gi ut en bok? Det er ikke alltid så lett å svare på fordi regnestykket har så mange variabler. Her gir vi deg et utgangspunkt, og nevner samtidig hva som kan styre prisen opp eller ned. Regnestykket tar med de vanligste tjenestene du trenger fram til boka er ferdig produsert.

8Uavhengige forfattere får markedsføringsstøtte fra Kulturrådet

BoldBooks AS har fått 300 000 kroner fra Kulturrådet gjennom støtteordningen Kreativ næring. Prosjektet “Digital markedsføring av bøker” skal komme uavhengige forfattere til gode.

9: Solgte 700 bøker direkte til leserne – ingen via bokhandel

Som forfatter av en roman om digital markedsføring hoppet Even Aas-Eng elegant over bokhandlerleddet. Tidens Tegn er kun solgt ved hjelp av sosiale medier.

10: Sommerengelen

Som sommerfuglen i boka si, er Anniken Bjørnes i vinden om dagen. I løpet av en og samme uke relanserer hun barnebok og deltar i Hans Olav Brenners programserie på NRK P2.

Enda flere blogginnlegg finner du på boldbooks.no/blogg

Har du tips til hva vi bør skrive om i 2018? Kommenter nedenfor eller send tipset ditt til post@boldbooks.no