Rebecca Blix

Fødested: Drøbak | Bosted: Slåstad
Da jeg var 29 døde han som var grunnmuren i livet mitt, Det skjedde så brått og meningsløst at det forandret meg som både menneske og som skribent. Dette er en hendelse jeg helt tydelig har tatt med meg inn...

Da jeg var 29 døde han som var grunnmuren i livet mitt, Det skjedde så brått og meningsløst at det forandret meg som både menneske og som skribent. Dette er en hendelse jeg helt tydelig har tatt med meg inn i skrivingen.

Jeg har skrevet noveller for magasiner, den første sto på trykk da jeg var 15 år gammel. Den 30. mai 2020 debuterte jeg som diktforfatter med diktsamlingen Kjærligheten dør aldri. Oppfølgeren er nå nesten klar og har planlagt utgivelse i 2021. Det samme har også romanen min Glem aldri at jeg elsker deg.
Jeg har den siste tiden også begynt å skrive artikler i forbindelse med et kurs i magasinjournalistikk. Som tidligere journalist i radio, er det spennende for meg å få ta med meg journalistikken inn i det som er min største lidenskap her i verden. Nemlig det å skrive.

Jeg elsker også å male, da hovedsakelig i abstrakt akryl og har til min glede fått solgt noen malerier alt, til tross for at jeg er relativt nybegynner. Ellers er jeg en ivrig hobbyfotograf, som ser motiver og vinkler hvor enn jeg befinner meg og har flere andre kreative hobbyer som bl.a decoupage.

Jeg elsker å lære nye ting og tar ofte kurs av forskjellige slag.

Livet deler jeg med mannen min på et nydelig sted på landet, sammen med våre herlige pelsbarn og en sjarmør i fjær.

Følg Rebecca Blix i sosiale medier!

Bøker under arbeid

Flammevinger

Dette er min andre diktbok og er en slags oppfølger til Kjærligheten dør aldri. Skrivestilen er nok til tider litt annerledes i denne samlingen, da jeg rett og slett har vært inne i en periode...

Dette er min andre diktbok og er en slags oppfølger til Kjærligheten dør aldri.
Skrivestilen er nok til tider litt annerledes i denne samlingen, da jeg rett og slett har vært inne i en periode der en annen stil har passet meg bedre.
Boken vil også inneholde noen stemningsbilder fra naturen som jeg selv har fotografert. Og med en liten vri. 🙂

Planlagt utgivelse i begynnelsen av 2021.

Se mindre
Sjanger: Lyrikk