Reidun Haavik

Fødested: Bergen / Bjørsvik | Bosted: Bjorøy
Jeg er en dame på 58 som liker å drive med kreativt som maling, holde kurser både i intuitiv og kreativ maling. Med akryl, voksmaling og strykejern, skriving, hekling, strikking, lesing. Maler personlige sjele maleri til andre, det jeg kaller...

Jeg er en dame på 58 som liker å drive med kreativt som maling, holde kurser både i intuitiv og kreativ maling. Med akryl, voksmaling og strykejern, skriving, hekling, strikking, lesing. Maler personlige sjele maleri til andre, det jeg kaller esoterisk kunst. Massasje og energiarbeid. Liker å gå turer i den vakre naturen. Rett og slett nyte hverdagene mest mulig.
Jeg er opptatt av å finne ut av hva som fungerer best mulig for meg i kropp og sinn. Og det har jeg holdt på med i ca 10/12 år nå. Rett og slett en egen forskning på meg og mitt kan jeg kanskje kalle det. Det er jo en utrolig spennende reise i det å bli kjent med meg selv på så mange måter.

Gitt ut en bok i 2012, (Min reise i tid og rom) og håper på neste utgivelse nå i 2020.
Kanskje blir det og en krystall dikt bok ferdig i løpet av året?

Følg Reidun Haavik i sosiale medier!

Bøker under arbeid

Dikt fra krystaller og steiner

Det blir en bok med bilde og dikt/vers som kommer til meg fra det indre når jeg sitter og ser på bilder av krystaller og steiner. Blir satt i kontakt med de indre deler som...

Det blir en bok med bilde og dikt/vers som kommer til meg fra det indre når jeg sitter og ser på bilder av krystaller og steiner.
Blir satt i kontakt med de indre deler som da samsvarer med de indre og ytre krystaller og de egenskaper de formidler meg.
Bildet jeg har lagt inn tenkte jeg å ha på baksiden av boken. Har ennå ikke bestemt meg for hva jeg vil ha som forside.
Stod ved sjøen i 2016 da jeg var på messe i Kristiansund (overnattet hos en fb venninne) Om morgen så stod jeg og sang litt for meg selv og tok bilde. Da kom dette opp. Lyset som lyste fra og i min munn. Ble et spesielt bilde som forteller noe til meg. Det tar litt tid før jeg helt vet hva det er. Omgitt og av solen og en herlig fersken farget energi.
Min intensjon med denne boken er rett og slett at hver og en kan bruke den til å løfte noe i seg selv.

Se mindre
Sjanger: Kropp, sjel og sinn

Min Reise i Tid og Rom II

Handler om alt fra opplevelser og erfaringer med kropp og mat, til energi på mange vis. Allergier, intoleranser og hvordan det virker inn på den fysiske kroppen. Tilbakemeldinger fra noen som har kjøpt energi malerier...

Handler om alt fra opplevelser og erfaringer med kropp og mat, til energi på mange vis. Allergier, intoleranser og hvordan det virker inn på den fysiske kroppen. Tilbakemeldinger fra noen som har kjøpt energi malerier av meg. Operasjoner som gastric sleeve og kreft på venstre nyre. Diverse som har skjedd i den forbindelse.
Massasjer og hva og hvordan det har hjulpet til å få enda bedre kontakt med og blitt kjent med egen kropp.
Følelser på alle vis også om sorg. Og hvordan jeg gjør og har gjort for å slippe taket i de sorger som kommer og har vært.
Kort sagt litt om livet i sin helhet på alle vis og energier som og er like naturlig del av alt vi er.
Jeg skriver ærlig og rett frem om meg og mitt. Fått mange gode tilbakemeldinger på min første bok. Med tittelen: Min reise i tid og rom. Som jeg ga ut i 2012.
Denne som jeg nå er så og så ferdig med. Skal ha en siste gjennomgang og rette litt på skriving om jeg finner noen skrivefeil.
Så er den klar til å sendes inn til diverse forlag og satser på at flere kanskje ser at dette er en unik bok som og den første var og fremdeles er. Ikke minst med alle de energier som er i begge to.

Se mindre
Sjanger: Kropp, sjel og sinn