Reni Aleksandra Hagen

Fødested: Oslo | Bosted: Oslo
Skriving, bøker, språk og forlagsvirksomhet har fylt nesten hele mitt yrkesaktive liv. Og så plutselig en dag traff jeg en kinesisk mester og omskolerte meg, og det grundig! I ti år nå har jeg praktisert klassisk feng shui og hjulpet...

Skriving, bøker, språk og forlagsvirksomhet har fylt nesten hele mitt yrkesaktive liv. Og så plutselig en dag traff jeg en kinesisk mester og omskolerte meg, og det grundig! I ti år nå har jeg praktisert klassisk feng shui og hjulpet mange til bedre flyt og et bedre liv. I tillegg underviser jeg i faget ved Nordic School of Chue Style Feng Shui – FENGSHUISKOLEN i Norden.

Journalisten i meg har gjort sine observasjoner i alle disse årene, men respekten for det mektige feng shui-faget har holdt meg tilbake fra å skrive en forhastet bok. Klassisk feng shui er et dypt og omfattende fag, og man blir aldri helt utlært. Når jeg omsider har bestemt meg for å utgi bok om et av kinesernes mest hemmeligholdte og best skjulte skatter, er det fordi jeg har lang nok praktisk erfaring og solid nok teoretisk forståelse til å kunne forsvare noe sånt. Min guide til klassisk feng shui er den første i sitt slag skrevet av en norsk utøver av faget. SE OPP, SE NED – Guide til klassisk feng shui er nå oversatt til engelsk og blir utgitt i Storbritannia og USA våren 2018.

Dette er ikke min siste bok! Jeg er godt i gang med en ny bok fra det østlige skattkammeret. Arbeidstittelen er “Fem hemmelige ord”.

Det er heller ikke min første bok. I 2000 utga jeg (også på eget forlag) boka FRA TARTAR TIL VEGETAR – En innføring i vegetarisk hverdagsliv.

Følg Reni Aleksandra Hagen i sosiale medier!

Utgivelser

SE OPP, SE NED – Guide til klassisk feng shui (2015)

Vis meg huset ditt, og jeg skal si deg hvem du er! Feng shui handler ikke om gardinene og møblene dine, men om hvordan livet ditt arter seg. Klassisk feng shui er et energifag, og...
Sjanger: Sakprosa Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok