Sarah Roxana Herlofsen

Fødested: Tyskland | Bosted: Asker, Norge
Jeg har to store lidenskaper – biologi og barn. Jeg elsker å formidle vitenskap og synes det er magisk å være med når barn begynner å forstå kroppens mirakler. Min faglige bakgrunn er en doktorgrad i molekylær biomedisin. Etter flere...

Jeg har to store lidenskaper – biologi og barn. Jeg elsker å formidle vitenskap og synes det er magisk å være med når barn begynner å forstå kroppens mirakler. Min faglige bakgrunn er en doktorgrad i molekylær biomedisin. Etter flere år innen klinisk forskning på nasjonalt senter for stamcelleforskning på Rikshospitalet vil jeg nå bruke kunnskapene mine for å hjelpe barnefamilier til å takle og forstå forskjellige sykdommer. Med stipend fra NFF (Norsk Faglitterær Forfatterforening, støtte fra Kulturrådet og samarbeid med Kreftforeningen har jeg utviklet min første bildebok “Hva er egentlig kreft?” og debuterte som barnebokforfatter i 2016. Nå jobber jeg sammen med NFF og NAAF på en lignende bok om allergiske sykdommer. Besøk meg gjerne på hjemmesiden hvis du vil bli oppdatert om aktuelle prosjekter eller vil lese mer om min faglige og personlige bakgrunn: www.herosa.org

Følg Sarah Roxana Herlofsen i sosiale medier!

Utgivelser

Hva er egentlig kreft? (2016)

Når barn møter på noen med kreft eller blir syke selv, har de ofte tusenvis av tøffe spørsmål. I denne boken gir forfatteren åpne og ærlige svar på mange av dem. Med hjelp av mange...
Sjanger: Barnebøker Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Hva er egentlig allergi?

Når barn er allergiske har de ofte veldig mange spørsmål om seg selv og kroppen sin. Mange føler at det er noe feil med dem. Det er veldig viktig å øke forståelsen og akseptans rundt...

Når barn er allergiske har de ofte veldig mange spørsmål om seg selv og kroppen sin. Mange føler at det er noe feil med dem. Det er veldig viktig å øke forståelsen og akseptans rundt allergi for å forebygge mobbing og øke tryggheten av rammete barn.

Min visjon er å skape en barnebok som forklarer kroppen, sykdom og biologi til barn på en fin, enkel og korrekt måte. God kommunikasjon vil hjelpe med å overvinne frustrasjon og etablere gode vaner rundt allergien. Barn skal også lære at de er forskjellige og at det er viktig å passe på hverandre.

Jeg har fått forfatterstipend fra Norsk faglitterær forfatterforening(NFF) og sammen med NAAF vil jeg skape en bok som virkelig svarer på familiens behov og vi vil gjerne etablere et tett samarbeid med våre lesere.

Se mindre
Sjanger: Barnebøker