Selja Maria Siggerud

Jeg er en 35 år gammel kvinne, utdannet lektor med tilleggsutdanning, med videreutdanning innen spesialpedagogikk. Jeg har jobbet mange år i småskolen, og er også mor til to små gutter, og jeg har i lang tid hatt lyst til å...

Jeg er en 35 år gammel kvinne, utdannet lektor med tilleggsutdanning, med videreutdanning innen spesialpedagogikk. Jeg har jobbet mange år i småskolen, og er også mor til to små gutter, og jeg har i lang tid hatt lyst til å skrive bøker om vanskelige tema som kan være til hjelp for de minste barna.

Følg Selja Maria Siggerud i sosiale medier!

Utgivelser

Ikke tull med Småen (2020)

«Ikke Tull Med Småen» er en bok om seksuelle overgrep, skrevet for barn fra 4 år og opp. Den tar opp temaer som kropp og grenser, følelser, og gode og vonde hemmeligheter. Boka har vakre...
Sjanger: Barnebøker Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok