Silje Regine Bråthen

Fødested: Mjøndalen | Bosted: Mjøndalen
Min debutroman, Lysveven, kom ut i juni. Det er fantasysjangeren som har dominert mine bokhyller gjennom hele oppveksten og jeg ser ikke ut til å riste de av meg i voksen alder heller. Derfor var det veldig naturlig at min...

Min debutroman, Lysveven, kom ut i juni. Det er fantasysjangeren som har dominert mine bokhyller gjennom hele oppveksten og jeg ser ikke ut til å riste de av meg i voksen alder heller. Derfor var det veldig naturlig at min egen bok også havnet i denne sjangeren.
Jeg er 23 år og har tidligere bodd i både New York og London for å studere skuespilleryrket, men skrivingen har alltid vært med.

Følg Silje Regine Bråthen i sosiale medier!

Utgivelser

Lysveven (2017)

Talia Kolemann står på terskelen til voksenlivet. Hun vet at alt kommer til å forandre seg når hun skal Veves, men aldri i sin villeste fantasi kunne hun forestilt seg hva som venter henne etter...
Sjanger: Sci-fi og fantasy Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Lysveven (2017)

Talia Kolemann står på terskelen til voksenlivet. Hun vet at alt kommer til å forandre seg når hun skal Veves, men aldri i sin villeste fantasi kunne hun forestilt seg hva som venter henne etter...
Sjanger: Sci-fi og fantasy Språk: Norsk bokmål Type: E-bok

Bøker under arbeid

“Untitled” oppfølger til Lysveven

Oppfølgeren til “Lysveven” begynner der vi forlot Talia og Nahul på hver sin kant i Andos.

Sjanger: Sci-fi og fantasy