Siv Oline Bjørnvåg

Fødested: Narvik | Bosted: Grimstad
Hei, jeg er i fra det vakre nord men bosatt på Sørlandet. Jeg Jobber for tiden med min tredje bok. Mine to første bokutgivelser kom i 2015, da var jeg også i gang med bok nummer 3 men livet hadde...

Hei, jeg er i fra det vakre nord men bosatt på Sørlandet. Jeg Jobber for tiden med min tredje bok. Mine to første bokutgivelser kom i 2015, da var jeg også i gang med bok nummer 3 men livet hadde andre ting på lur akkurat da, så skriveprosjektet ble videre lagt på is.
Nå er den isen smeltet og jeg er igang med en spennende krimroman . Gleder meg til veien videre .

Følg Siv Oline Bjørnvåg i sosiale medier!

Utgivelser

Frøken Olines Ganesmak (2015)

Dette er en kulinarisk kokebok som gir deg opplevelsen av ren og ekte natur, og følelsen av de gamle dager hvor budeiene jobbet på seteren. Med sine smaksrike oppskrifter og gode historier så åpner også...
Sjanger: Hobbybøker Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Janteloven står for fall (2015)

Janteloven er noe som dessverre lever godt i dette ganske land. Du finner den i Politikken , på arbeidsplasser, familier og rundt omkring i mange bygder. ” Du må ikke komme her å tro at...
Sjanger: Romaner Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Veien du går .

Hvor tilfeldig er egentlig våre liv ? Hva om jeg fortalte deg at ditt liv er programmert fra begynnelse til slutt , til at du skal ta de valgene du tar , og at livet...

Hvor tilfeldig er egentlig våre liv ?

Hva om jeg fortalte deg at ditt liv er programmert fra begynnelse til slutt , til at du skal ta de valgene du tar , og at livet ditt blir de valgene du gjør ? Og hva er nå egentlig alt dette som er utenfor vår egen fatteevne ?

Denne historien er under pennen, men som forfatter så blir også veien til mens man skriver, så en del forandringer vil det nok bli underveis.

Se mindre
Sjanger: Krim og spenning