Siv Oline Bjørnvåg

Fødested: Narvik
Mor og Mormor i fra det vakre nord. og i kraften fra mitt nordnorske lynne så har jeg også klart å fått til mye av det jeg har satt meg som mål. Det er noe med å ikke bare se...

Mor og Mormor i fra det vakre nord. og i kraften fra mitt nordnorske lynne så har jeg også klart å fått til mye av det jeg har satt meg som mål. Det er noe med å ikke bare se ting som begrensinger, men heller se det som en mulighet til å tenke på en annen måte for å klare det man ønsker, for livserfaring er alltid godt å ha med seg.
Jeg Jobber for tiden med min tredje bok. Mine to første bokutgivelser kom i 2015, da var jeg også i gang med bok nummer 3 men livet hadde andre ting på lur akkurat da, så skriveprosjektet ble videre lagt på is.
Nå er den isen smeltet og jeg er igang med en spennende krimroman . Gleder meg til veien videre og alle fargene som skal være med på å farge resten av historiene jeg ønsker og fortelle.

Følg Siv Oline Bjørnvåg i sosiale medier!

Utgivelser

Frøken Olines Ganesmak (2015)

Dette er en kulinarisk kokebok som gir deg opplevelsen av ren og ekte natur, og følelsen av de gamle dager hvor budeiene jobbet på seteren. Med sine smaksrike oppskrifter og gode historier så åpner også...
Sjanger: Hobbybøker Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Janteloven står for fall (2015)

Janteloven er noe som dessverre lever godt i dette landet. Du finner den i Politikken , på arbeidsplasser, familier og rundt omkring i mange bygder. ” Du må ikke komme her å tro at du...
Sjanger: Dokumentar Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Du lurer ikke hatet.

Er alt vi gjør i våre liv egentlig tilfeldig ? Denne historien er under pennen, men som forfatter så blir også veien til mens man skriver, så en del forandringer vil det nok bli underveis....

Er alt vi gjør i våre liv egentlig tilfeldig ?

Denne historien er under pennen, men som forfatter så blir også veien til mens man skriver, så en del forandringer vil det nok bli underveis.
Jeg ønsker ikke å fortelle så mye av hva historien handler om før den er nærmere sluttfasen.

Se mindre
Sjanger: Krim og spenning