Slik fungerer gratis manusuttalelse

Få en smakebit på redaktørsamarbeid

BoldBooks gir deg en unik mulighet til å få en gratis smakebit på hvordan det vil være å samarbeide med en profesjonell redaktør. En redaktør kan si mye om et bokmanus bare ut fra å ha lest noen få sider. Det er viktig at du som forfatter opplever at det er en god kjemi mellom dere to og at redaktøren forstår hva du ønsker å formidle. Her har du en mulighet til å få innspill fra redaktører som selv har tatt et aktivt valg om å samarbeide med nettopp deg.

Begrensninger

Det er plass til å lime inn 20 000 tegn, noe som tilsvarer ca 10 sider.

Etter at du har sendt inn manusutdrag er det 6 måneder til du får lov til å prøve igjen. Så hvis du har flere manus liggende, tenk deg godt om hvilket du vil prioritere først.

Du sender inn utdrag

Skriv arbeidstittelen på boka, velg sjanger, lim inn starten på ditt manus og velg Send inn.

Manuset ditt ligger nå trygt lagret på vår server, hvor kun våre godkjente redaktører har tilgang.

Full anonymitet

På dette tidspunktet er det kun BoldBooks som kjenner din identitet, du er anonym overfor redaktørene, og redaktørene er anonyme overfor deg.

Skjermdump fra et anonymisert forfatterdashbord, hvor én redaktør har gitt svar, og klokka teller ned til uttalelsene blir tilgjengelige.

Redaktører uttaler seg

En klokke teller ned en uke, fra nå. Det blir en spennende uke hvor du må smøre deg med tålmodighet!

Våre redaktører kan nå velge å gi tilbakemelding eller ikke. Du kan få gratis manusuttalelser fra inntil tre redaktører. 

De redaktørene som fatter interesse for ditt manus, vil uttale seg om manusets styrker og svakheter når det gjelder anslag, idé og språk. 

Du mottar uttalelsene

Når tiden er ute, eller når du har fått tre manusuttalelser, vil du kunne åpne og lese dem.

Skjermdump fra et anonymisert forfatterdashbord, hvor tre redaktør har gitt svar, og uttalelsene er åpnet for forfatteren.

Gi redaktørene tilbakemelding for jobben de har gjort, velg fra en til fem stjerner. 

Velg en redaktør

Velg den redaktøren du fikk best inntrykk av, og kunne tenke deg å jobbe med. 

Du blir nå satt i kontakt med den aktuelle redaktøren. Du får vite hvem redaktøren er, og redaktøren får vite hvem du er. Dere kan ha en dialog inne i dashbordet, for å vurdere et videre samarbeid. Her kan du også laste opp hele manuset.