Sturle Brustad

Fødested: Bodø | Bosted: Oslo
Halvt brusende nordlending, halvt innadvendt østlending. Har gitt ut tre romaner -- Anarchy in Åmot (2007), Whole Lotta Love (2010) og Krone Chokolade (2019) -- og to barnebøker -- Langstilkbyen (2009) og Elveforsvinningen (2012). Fikk terningkast 6 i VG for...

Halvt brusende nordlending, halvt innadvendt østlending.
Har gitt ut tre romaner — Anarchy in Åmot (2007), Whole Lotta Love (2010) og Krone Chokolade (2019) — og to barnebøker — Langstilkbyen (2009) og Elveforsvinningen (2012). Fikk terningkast 6 i VG for debutromanen min, men har valgt ikke å tatovere den på skulderen (eller noe annet sted).
Er far til to voksne barn og jobber med forretningsutvikling.

Følg Sturle Brustad i sosiale medier!

Bøker under arbeid

Krone Chokolade

Da ærverdige, men skakkjørte Krone Chokolade får ny direktør, er det duket for konflikt. Det blir harde tak, og de ansatte med den frittalende administrasjonssekretæren Sonja, den ambisiøse controlleren Céline og den menneskekjære formannen Jan-Ove...

Da ærverdige, men skakkjørte Krone Chokolade får ny direktør, er det duket for konflikt. Det blir harde tak, og de ansatte med den frittalende administrasjonssekretæren Sonja, den ambisiøse controlleren Céline og den menneskekjære formannen Jan-Ove i spissen, både mister seg selv og finner seg selv i endringene som følger.

Men da det dukker opp aktører som truer med å legge alt de har kjempet for i grus, får de nye krefter. En underlig allianse oppstår, en undergravende plan tar form, og plutselig er ganske vanlige ansatte villige til å heve seg over loven for å ta kontroll over egen arbeidsplass.

Krone Chokolade er en kamproman fra arbeidslivet, om alle tankene og følelsene som settes i sving når stedet du jobber, blir snudd på hodet og ingenting lenger skal være som det var.

Fordi det er en kamp.

Se mindre
Sjanger: Romaner