Svandis Hanna Gudmundsdottir

Fødested: Kopavogur, Island | Bosted: Romedal, Hedmark
Jeg er opprinnelig fra Island, men har bodd i Norge i mange år. Så lenge jeg kan huske har bøker vært en stor del av livet mitt . Jeg ga ut min første krimbok, Jakten på Eden, i juni 2017....

Jeg er opprinnelig fra Island, men har bodd i Norge i mange år. Så lenge jeg kan huske har bøker vært en stor del av livet mitt . Jeg ga ut min første krimbok, Jakten på Eden, i juni 2017. Det har tatt meg tre år å få manuset ferdig, med god hjelp fra en dyktig redaktør og betalesere. Det har vært en spennende og lærerik reise.

Følg Svandis Hanna Gudmundsdottir i sosiale medier!

Utgivelser

Jakten på Eden (2017)

Jakten på Eden er en krim om menneskets urettferdige rangordning, maktmisbruk, ondskap og overlevelse. Hvor noen fritt tar seg til rette på andres bekostning. Dessverre går denne uretten ofte i arv. To unge kvinner blir...
Sjanger: Krim og spenning Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Jakten på Eden (2017)

Jakten på Eden er en krim om menneskets urettferdige rangordning, maktmisbruk, ondskap og overlevelse. Hvor noen fritt tar seg til rette på andres bekostning. Dessverre går denne uretten ofte i arv. To unge kvinner blir...
Sjanger: Krim og spenning Språk: Norsk bokmål Type: E-bok

Bøker under arbeid

Forsakelsen

I Forsakelsen får FBI-agent Gwen Starke en ny og vanskelig sak. 13 år gamle Tessa Grant forsvinner på vei hjem fra skolen.

Mer om boka og utgivelsestidspunkt kommer senere.

Sjanger: Krim og spenning