Tanja Therese Grønneberg

Tanja Therese Grønneberg, 47 år, bosatt i Helgeroa. Utdannet frisør og helsefagarbeider, og har hele mitt liv vært en lidenskapelig strikker. Har 4 jenter i alderen 29,26,25 og Hermine 11 år. Jeg har sykdommen ME ( utmattelse), slik at jeg...

Tanja Therese Grønneberg, 47 år, bosatt i Helgeroa. Utdannet frisør og helsefagarbeider, og har hele mitt liv vært en lidenskapelig strikker. Har 4 jenter i alderen 29,26,25 og Hermine 11 år. Jeg har sykdommen ME ( utmattelse), slik at jeg til tider er helt sengeliggende. Derfor er det stort glede for meg og ha gjennomført min store drøm og lidenskap, denne boken.

Følg Tanja Therese Grønneberg i sosiale medier!

Bøker under arbeid

Lidenskapelig strikk – på tykke pinner

Strikking er i vinden som aldri før. Spesielt strikk på tykke pinner, da folk i farta vil ha både kjappstrikket og trendy design. Den store hemmeligheten er kombinasjonen av nyskapende design med så enkle oppskrifter...

Strikking er i vinden som aldri før. Spesielt strikk på tykke pinner, da folk i farta vil ha både kjappstrikket og trendy design. Den store hemmeligheten er kombinasjonen av nyskapende design med så enkle oppskrifter at selv en nybegynner kan klare det.

Her får du 20 lette oppskrifter på «kjappstrikka» design til dame, herre og barn. Trendy strukturstrikk, flettestrikk og Chunkystrikk på tykke pinner. Du vil garantert finne din favoritt! La deg inspirere til å lage vakre plagg du føler deg fantastisk i!

Dette er oppskrifter som har truffet både det norske og danske folk som et tordenvær. På Strikkoteket har enkelte oppskrifter ligget på første plass over bestselgere i ukesvis. Etter etterspørsel fra utlandet oversettes nå alle oppskrifter til engelsk, og boken utkommer i oversatt versjon i løpet av det kommende halvåret.

Tanja Therese Grønneberg (f.1972) er en av Norges mest populære strikkedesignere. Hun er utdannet frisør og helsefagarbeider, og lidenskapen som først var en hobby, er nå fulltidsarbeid. Hun bor på Helgeroa.

Se mindre
Sjanger: Hobbybøker