Tine Ann Kathrin Fonn

Fødested: Førde | Bosted: Førde
Jeg har en passion for writing. Jeg er 37 år og mor til to flotte barn på 13 og 6 år. Jeg Driver Karmaink Forlag og Håper å kunne gi så mange som mulig leseglede, inspirasjon, ikke minst spenning og...

Jeg har en passion for writing. Jeg er 37 år og mor til to flotte barn på 13 og 6 år. Jeg Driver Karmaink Forlag og Håper å kunne gi så mange som mulig leseglede, inspirasjon, ikke minst spenning og interessant lesning for leseglade, samfunnsengasjerte mennesker som er opptatt av og er søkende til det som skjer rundt seg i samfunn og i det uendelige og finurlige universet. 😉

Jeg skriver i forskjellige sjangere men deler bare om jeg virkelig har en lidenskap for temaet som om det brenner inni meg og som jeg syns er verdt å dele, noe jeg brenner for som jeg tror har potensial til å være samfunnsnyttige tema som flere mennesker kan dra nytte av, er den røde tråden her. Bøkene mine handler om livet, om å leve, hvordan leve, om universet rundt oss og hvordan vi som mennesker kan leve best mulig i en verden fylt av skinnende og falne stjerner.

Jeg har skrevet mye hele mitt liv men nå først tar jeg steget videre og vil jobbe i større grad med mitt forfatterskap og gi ut noen av mine verk.

Følg Tine Ann Kathrin Fonn i sosiale medier!

Bøker under arbeid

Livet og energien

Om livet, universet, energien rundt oss hvordan alt er bygd opp og fungerer og ikke minst hvordan vi fordelsmessig kan leve i den nye tids energi.

Sjanger: Kropp, sjel og sinn

Livet

Dokumentar Roman

Sjanger: Romaner