Tor Egil Kvalnes

Fødested: Bodø | Bosted: Bodø
Forfatter og naturfotograf. Rektor ved Bodø naturskole. I skrivestua sitter jeg foran to-tre skjermer. Har hele min og din verden foran meg. Den selvskapte historien i en roman synes jeg er veldig spennende å jobbe med. En historie ingen har...

Forfatter og naturfotograf. Rektor ved Bodø naturskole. I skrivestua sitter jeg foran to-tre skjermer. Har hele min og din verden foran meg. Den selvskapte historien i en roman synes jeg er veldig spennende å jobbe med. En historie ingen har tygget på før. Og som lever sitt eget liv. Ekstra spennende er det å følge de ulike fasettene gjennom mange romaner, gjennom en romanserie. Dra i de ulike trådene. Skape uventet spenning på tvers av logikk og forventning. Jeg nyter den totale friheten i skrivearbeidet, og vet at det kun er jeg som kjenner historien, inntil den blir publisert.

Følg Tor Egil Kvalnes i sosiale medier!

Utgivelser

Rago - 2076 (2018)

Rago nasjonalpark, 2095. Bente står på verdens tak, på Rágotjåhkkå. Med utsyn over hele den verden hun vokste opp i. Skandinavias største villmark. I kanten på livet, der nede, for sytten år sida, ble hun...
Sjanger: Romaner Språk: Norsk bokmål Type: E-bok

Underet - 2086 (2018)

Lakshola, 2086. Snørike vintre og lite fisk i elva gjør livet vanskelig. Bunnen rives ut, villfjellet tar liv. I sorg forlater Arne, Eli og Bente den skjøre tryggheta, vandrer sørover. Kampen mot den genmanipulerte pestbakterien...
Sjanger: Romaner Språk: Norsk bokmål Type: E-bok