Vilde Bratland Hansen

Fødested: Gjøvik | Bosted: Oslo

Jeg er en 22 år gammel dame fra Gjøvik. Studerer samfunnsfag, gjør yoga og elsker mennesker og litteratur!

Følg Vilde Bratland Hansen i sosiale medier!

Utgivelser

13-21 (2017)

“Jeg var en kjempe. En som aldri skulle miste kontrollen igjen, men det var nettopp det jeg gjorde. Jeg trodde at jeg narret dem alle sammen, selv om sannheten var at den eneste jeg egentlig...
Sjanger: Romaner Språk: Norsk bokmål Type: Papirbok

Bøker under arbeid

Pappas hemmelighet

"Pappas Hemmelighet" handler om hvordan en familie blir berørt av at et familiemedlem er blitt utsatt for overgrep. Da jeg var 20 år, fikk jeg vite at pappa hadde blitt utsatt for systematiske overgrep hver...

“Pappas Hemmelighet” handler om hvordan en familie blir berørt av at et familiemedlem er blitt utsatt for overgrep. Da jeg var 20 år, fikk jeg vite at pappa hadde blitt utsatt for systematiske overgrep hver eneste juleferie fra han var 9 til han ble 16 år.

Etter jeg fikk vite det, var det en hel del som falt på plass med tanke på min forståelse av meg selv, mitt forhold til pappa og min egen oppvekst.

I boken vil jeg ta for meg hvordan jeg selv og familien rundt har oppfattet ham som far og ektemann i disse periodene. Hvem var pappa før han fortalte? Har han forandret seg etter at han sto frem? Hvordan håndterte han traumene alene? Jeg vil også se på hvordan vårt samfunns syn på maskulinitet har hindret pappa i å fortelle om overgrepene på et tidligere tidspunkt.

Se mindre
Sjanger: Romaner